Pametni Ozon televizor za lakšu svakodnevicu

Evo zašto bi vaš sledeći televizor trebalo da bude Smart

Poslednjih godina svet je oberučke prihvatio talas inovativnih uređaja koji se zasnivaju na Smart tehnologiji. Sigurno ste se već navikli da vaš telefon bude pametan, ali šta Smart televizor donosi svakom korisniku?

Nema sumnje da Smart Ozon televizori poseduju nešto što bi se moglo nazvati inteligencijom, u skladu sa savremenom upotrebom te reči u tehnološke svrhe.

Revolucija TV uređaja

U tom smislu, Smart televizor je onaj koji obezbeđuje povezivost na internet, čime se revolucionarno promenila klasična i standardna namena televizora kao uređaja i njegove zavisnosti od TV programa ili pomoćnih uređaja poput nekadašnjih VCR (video-rekordera) i DVD plejera.

Povezivanje TV uređaja na internet vam omogućava pristup online uslugama poput surfovanja internetom kao na računaru, društvenih mreža, strimovanja videa i upotrebe različitih aplikacija koje svakodnevno koristite u online svetu, kao što je Youtube.

Maksimum mogućnosti uz minimum komplikovanja

Inovativni proizvođači televizora postarali su se da opcija povezivanja na internet bude sasvim jednostavna za upotrebu, ne samo ugradnjom konektora i USB portova, već i konciznosti i konkretnosti izbora opcija u podešavanjima samog TV uređaja, pa će povezivanje na internet biti lako dostupno korisnicima različitih generacija.

Daljinski upravljač Smart televizora postaje očigledan instrument koji je posebno prilagođen za opcije korišćenja interneta sa TV uređaja, direktno vam nudeći inovativne opcije u formatu i načinom rukovanja koji je odavno poznat.

Sve je bolje na većoj dijagonali

Smart televizori podrazumevaju i da svoj TV uređaj, osim direktnog korišćenja interneta, možete povezati sa laptop i desktop računarima, pametnim telefonom i tabletom, čime vam je sav sadržaj sa tih uređaja dostupan na značajno većoj dijagonali.

Ova mogućnost čini pregled fotografija i gledanje videa dodatno ugodnim i korisnici Smart televizora je smatraju jednom od najvećih prednosti u odnosu na standardne funkcije na koje su ograničeni televizori starije generacije.

S obzirom na veličinu ekrana televizora u odnosu na laptop, telefon i tablet, svakako da i celokupna ponuda mogućnosti Samrt televizora – provera društvenih mreža, Youtube i korišćenje Netflix aplikacije stvaraju dodatnu dimenziju za gledaoca, nudeći udobnost i mogućnost emitovanja sadržaja koja okuplja prijatelje i porodicu.

OZON Smart televizori vam donose raznoliki izbor dijagonala i rezolucija, čime prate potrebe svakog korisnika i olakšavaju njegovo uklapanje u dnevnu, spavaću ili dečju sobu.

Više o dostupnim modelima OZON televizora pogledajte ovde.

Slične vesti